Strøm x KU.BE: Fatima & The Eglo live band, Moses Boyd & Athletic Progression

Dato

10.08.2018

Tidsrum

17.00-22.00

Sted

KU.BE

Facebook event

Event på Facebook

Artister

Rigtig manges øjne er rettet mod den nye bølge af jazz, som strømmer ud af England for øjeblikket. Egentlig er scenen, som består af en lang række crews og kunstnere, mere en fusion mellem soul, hiphop og jazz, der tager inspiration fra det engelske klubmiljø og de karakteristiske genrer, som broken beat, grime og drum’n’bass.

Fatima & The Eglo Live Band har, som navnet antyder, hjemme på Strøm-aktuelle Floating Points og Alexander Nuts toneangivende pladeselskab, Eglo Records, og er en af de mest markante sangtalenter på scenen.

Moses Boyd er trommeslager, men et musikalsk vidunderbarn, der nedbryder og genskaber de rammer musikken har. Du har måske hørt hans gennembruds-single Rye Lane Shuffle, som blev opdaget og mixet af Four Tet. I hvert fald skylder du dig selv at opleve ham live.

De to engelske navne flankeres af et af de mest lovende jazz-grupper herhjemme. Den aarhusianske trio, Athletic Progression, er tydeligt influeret af navne som Herbie Hancock og Flying Lotus, og kanaliserer denne inspiration ud i en dansk sjældenhed af grooves og soul-fyldte universer.

Arrangementet er gratis.